<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Kogekage

- KOGEKAGE, opskrift på Kogekage


Ingredienser til Kogekage


125 g margarine
150 g sukker
4 æg, mandelessens
250 g mel
2 tsk. Bagepulver. A
lle ingredienserne bør have stuetemperatur.




Sådan laver du Kogekage


Margarine og sukker røres godt sammen, og æggene tilsættes et ad gangen. Rør mandelessens i. Tilsæt mel og bagepulver og rør dejen godt igennem. Kom dejen i en velsmurt randform og kog den i vandbad i 45 min. Vend straks kagen ud på et fad. Lad formen blive på et øjeblik, så slipper kagen lettere. Overtræk kagen med chokoladeglasur, mens den endnu er lun







God fornøjelse med vores opskrift på Kogekage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk