<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Citronlagkage

- CITRONLAGKAGE. Opskrift på Citronlagkage


Ingredienser til Citronlagkage


Bund: 2 æg
125 gr. melis
125 gr. mel
Creme
3 dl. kaffefløde
3 æg
2 spsk. maizena
3 spsk. sukker
saften af 2 citroner
skal af 1 citron
3 dl. piskefløde
75 gr. hakket hasselnødder
Glasur
flormelis
citronsaft evt. lidt nøddedrys




Sådan laver du Citronlagkage


Bund.
æggene piskes skummende med sukker. Mel sigtes og vendes i dejen. Fyldes i en smurt og melet springform. Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Den afkølede kage flækkes.
Cremen
Kaffefløde, æg ,maizena og sukker røres sammen koges i ca. 4 min under stadig omrøring.
Citronsaft , skal og de hakkede nødder (gem lidt til pynt) tilsættes den let afkølede creme
Cremen afkøles helt
Piskefløden piskes til stiv skum og vendes i.
Læg den ene bund tilbage i springformen. fordel cremen på bunden. læg den anden del over. pres let.
trækker i køleskab mindst 12 timer gerne til dagen efter.
Glaser kagen drys men hakkede nødder








God fornøjelse med vores opskrift på Citronlagkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk