<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Daim lagkage

- Lagkage med Daim chokolade


Ingredienser til Daim lagkage


Bund: 3 æggehvider 150 g. sukker 150 g. mandler Is: 3 æggeblommer ½ dl. sukker 120 g Daim Chokolader ca. 3 dl. piskefløde




Sådan laver du Daim lagkage


Fremgangsmåde: Bund: Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. Vend forsigtig de blendede mandler i. Hæld dejen i en god smurt rund form - 24 cm. - gerne med bagepapir i bunden. bages ved 170 gr. i ca. 40 min. på nederste ribbe... hvorefter den afkøles. Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak Daim chokoladen groft og kom den i cremen - tag lidt fra til pynt - . Læg Daim-kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis daim kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering.







God fornøjelse med vores opskrift på Daim lagkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk