<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Nougatlagkage

- NOUGATLAGKAGE. Lækker opskrift på Nougatlagkage


:: OBS! Opskriften er til 8 personer


Ingredienser til Nougatlagkage


Bunde:
3 æg
175 g sukker
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
50 g hakkede valnøddekerner
Creme:
200 g blød nougat
4 past. æggeblommer
½ l piskefløde
Pynt:
Mørk revet chokolade
Hele valnøddekerner




Sådan laver du Nougatlagkage


Bunde:
Æggene piskes med sukker. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes og blandes med de hakkede valnødder. Vendes så forsigtigt i æggemassen. Hældes i en springform.
Bages ved 175 grader i 45 minutter. Når kagen er kold flækkes den i 2 dele og lægges sammen med cremen.
Creme:
Den bløde nougat røres med æggeblommerne.
(Man kan eventuelt blødgøre nougaten nogle få sekunder i mikrobølgeovn) Fløden piskes til skum og lidt af det røres i nougatmassen. Resten vendes i nougatmassen med let hånd, så cremen bliver ensartet. Ca. 1/3 af cremen ligges mellem bundene. Resten fordeles ovenpå og på siderne.
Pyntes med grofthakket chokolade og valnøddekerner.








God fornøjelse med vores opskrift på Nougatlagkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk