<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Chokoladekage med creme

- CHOKOLADEKAGE MED CREME, opskrift på Chokoladekage med creme


Ingredienser til Chokoladekage med creme


2 dl sukker
70 g margarine, stuetemperatur
1 æggeblomme
½ dl lys sirup
4 dl hvedemel
1¾ dl cacao
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
3 dl letmælk
3 æggehvider
2½-3 dl chokoladecreme

Chokoladecreme:
2½ dl kvark
½ dl cremefraiche
100 g mørk blokchokolade, smeltet
1 dl cacao
1 spsk vaniliesukker




Sådan laver du Chokoladekage med creme


Varm ovnen til 175°. Rør sukker og margarine lyst og luftigt. Tilsæt æggeblomme og sirup. Rør det ensartet.
Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken.
Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller til kagerne er gennembagte.
Rør chokoladecremen sammen. Læg den ene kage som bund på et kagefad. Smør 1/3 af chokoladecremen på og læg den anden kage over. Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.








God fornøjelse med vores opskrift på Chokoladekage med creme - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk