<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Banankage med chokolade

- Banankage med chokolade - Lækker banankage opskrift


:: Tilberedningstiden er 60 minutter


Ingredienser til Banankage med chokolade


16 stk.
3 æg
225 g sukker
3 bananer, 300 g
1 spsk citronsaft
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
150 g mørk chokolade
2 spsk smagsneutral olie, fx vindruekerneolie




Sådan laver du Banankage med chokolade


Pisk æggene hvide og skummende med sukkeret. Blend bananerne med citronsaften og vend dem i æggeskummet med en dejskraber. Bland hvedemel og bagepulver, sigt det i bananblandingen og vend det hele godt sammen. Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i 35 – 40 minutter. Lad kagen køle af på en bagerist. Smelt chokolade over vandbad med olie og fordel blandingen over kagen.
Energi pr. person:
900 kJ (220 kcal) fordelt på:
kulhydrat 34 g
fedt 7 g, heraf mættet fedt 2 g
fedtenergi 29%
Frugt og grønt pr. person: ca. 20 g
Fryseegnet: nej
Hvis du vil tabe dig: Spis ½ stykke kage som mellemmåltid.








God fornøjelse med vores opskrift på Banankage med chokolade - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk