<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Chokoladepleskner

- CHOKOLADE-PLESKNER, Super lækre Chokoladepleskner - god opskrift


Ingredienser til Chokoladepleskner


ca. 40 stk.
½ stang vanilje
2 æg
120 g sukker
40 g mørk, bitter chokolade
120 g hvedemel
2 spsk sukker til drys




Sådan laver du Chokoladepleskner


Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk æg og sukker med vaniljen til det er tykt og skummende, ca. 10 min. Hak eller riv chokoladen fint eller findel den i en foodprocessor. Rør chokoladen i æggesnapsen. Sigt melet i og rør dejen sammen med let hånd, så luften ikke slås ud af dejen. Sæt dejen på 2 bageplader beklædt med bagepapir – det er nemmest med 2 teskeer – og drys dem let med sukker. Bag småkagerne i ca. 6 min. ved 225 grader til kanterne er gyldenbrune.
Energi pr. stk:
100 kJ (30 kcal) fordelt på:
protein 9 %
kulhydrat 73 %
fedt 18 % (1 g)
Hvis du vil tabe dig:
Spis 5 – 6 småkager som mellemmåltid








God fornøjelse med vores opskrift på Chokoladepleskner - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk