Gulerodskage - Tv-Stjerne kagen
- GULERODSKAGE, opskrift på Gulerodskage - En kageopskrift af de lidt mere sunde.
Ingredienser til Gulerodskage - Tv-Stjerne kagen
Da Inger-Marie Eriksen fortalte HjerteLiv om sit vægttab på 23 kg ved at spise mad lavet efter Hjerteforeningens opskrifter vakte det opsigt. I programmet Go' aften Danmark på TV2 omtalte hun en særlig lækker gulerodskage. Dette er opskriften og den er værd at prøve. Opskrift til 12 stk 2 æg 250 g brun farin 500 g gulerødder 325 g hvedemel 1 tsk bagepulver 2 tsk natron ½ tsk salt 2 tsk vanillesukker 3 tsk stødt kanel 250 g æblemos Pynt: sigtet flormelis |
|
Sådan laver du Gulerodskage - Tv-Stjerne kagen
Pisk æg og farin godt sammen og tilsæt groft revne gulerødder. Bland mel med bagepulver, natron, salt, vanillesukker og kanel og vend det i dejen sammen med æblemosen. Hæld dejen i en smurt springform ca. 22 cm diameter og bag kagen ved 190 grader i ca. 1 time og 10 min. Afkøl kagen, før den pyntes med et drys flormelis. Energi pr. stk.: 1000 kJ (230 kcal). Fordelt på: Protein 7 % Kulhydrat 86 % Fedt 7 % (2 g) Hvis du vil tabe dig, kan du spise: Et halvt stykke kage. Tip: Æblemos kan købes på glas.
:: Værd at videOpskriften er stillet til rådighed af hjerteforeningen.
God fornøjelse med vores opskrift på Gulerodskage - Tv-Stjerne kagen - Velbekomme!
|