<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Marokkanske mandelkager

- MANDELKAGER, opskrift på Marokkanske mandelkager - lækker opskrift


Ingredienser til Marokkanske mandelkager


30 stk.
200 g mandler
300 g kartofler
2 æg
125 g sukker
2 spsk syltet appelsinskal
100 g hvedemel
4 tsk bagepulver
2 spsk mørkt rørsukker




Sådan laver du Marokkanske mandelkager


Hak mandlerne fint i en foodprocessor. Kog kartoflerne og afkøl dem. Mos eller riv derefter kartoflerne. Pisk æggene skummende og hvide med sukkeret. Tilsæt mandler, kartofler og appelsinskal og rør massen sammen. Bland hvedemel og bagepulver i en skål og sigt det ned i dejen. Rør dejen sammen, så den er ensartet. Sæt dejen på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Det er nemmest med 2 skeer. Drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader i 20 – 25 minutter, til de er gyldne.
Energi pr. stk:
400 kJ (90 kcal)
kulhydrat 12 g
fedt 3 g, heraf mættet fedt 0,3 g
fedtenergi 33%
Tilberedningstid: ca. 25 minutter
Reel arbejdstid: ca. 20 minutter
Fryseegnet: nej
Hvis du vil tabe dig: Spis 1 som mellemmåltid








God fornøjelse med vores opskrift på Marokkanske mandelkager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk