<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Rabarberkage - Alternativ opskrift

- RABARBER-KAGE, opskrift på Rabarberkage - Super lækker opskrift


Ingredienser til Rabarberkage - Alternativ opskrift


70 g olie-margarine
130 g kvark eller fromage blanc
180 g (2 dl) sukker
3 æg
150 g (2.5 dl) hvedemel
1 tsk bagepulver
500 g rabarber
4 spsk sukker
1 spsk kartoffelmel
Vanillecreme
½ l Fromage blanc
Korn fra 1 stang vanille og 4-6 tsk sukker eller 4-6 tsk vanillesukker




Sådan laver du Rabarberkage - Alternativ opskrift


1. Olie-margarine, kvark og sukker piskes til sukkeret er smeltet
2. Æggene piskes i et af gangen
3. Hvedemel og bagepulver blandes og vendes i dejen
4. Dejen hældes i en smurt springform eller en stor tærteform
5. Rabarberne vaskes godt og skæres i skiver på ca. 1 cm
6. Sukker og kartoffelmel blandes og rabarberne vendes heri
7. Rabarberne fordeles over dejen
8. Kagen bages ved 175 grader ca. 1 time nederst i ovnen
9. Fromage blanc røres med vanille og sukker og serveres til
Energi pr. person: 600 kJ (140 kcal)
Protein 18 %
Kulhydrat 57 %
Fedt 25 % (4 g pr. person)
Hvis du vil tabe dig spis: 1 stykke på 70 g og 3 spsk vanillecreme








God fornøjelse med vores opskrift på Rabarberkage - Alternativ opskrift - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk