<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Sneglekage med romglasur

- SNEGLEKAGE, opskrift på Sneglekage med romglasur - Skøn opskrift


Ingredienser til Sneglekage med romglasur


12 snegle
Dej:
2½ dl danskvand
50 g gær
1 spsk sukker
1 æg
1 spsk oliemargarine
ca. 450 g hvedemel
Fyld:
2 spsk stødt kanel
3 spsk brun farin
1 æg til pensling
Glasur:
200 g flormelis
nogle få dråber romessens
lidt vand




Sådan laver du Sneglekage med romglasur


Hæld danskvand i en skål og opløs gæren heri. Danskvandet skal have stuetemperatur. Tilsæt sukker, æg og oliemargarine. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen og ælt, til dejen er glat og smidig. Dæk dejen til, og stil dejen på et lunt sted til hævning. Lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse. Tag 1/3 af dejen og rul den jævnt ud, så den passer til bunden af en lille form ca. 20 x 30 cm. Læg dejbunden i en form beklædt med bagepapir. Rul resten af dejen ud til et kvadrat ca. 30 x 30 cm. Bland brun farin med kanel og drys det jævnt over dejen. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 12 skiver på ca. 1 cm tykkelse. Læg sneglene på dejbunden, og lad kagen hæve ca. en halv time. Pensl med sammenpisket æg, og bag sneglekagen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Afkøl kagen.
Rør en glasur af flormelis, romessens og kogende vand. Fordel glasuren over sneglekagen og servér.
Energi pr. stk.
1000 kJ (240 kcal) fordelt på:
protein 7%
kulhydrat 85%
fedt 8% (2 g).








God fornøjelse med vores opskrift på Sneglekage med romglasur - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk