<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Pandekager med frugtcreme

- PANDEKAGER, opskrift på Pandekager med frugtcreme - Dejlige pandekager.


:: OBS! Opskriften er til 4 personer


Ingredienser til Pandekager med frugtcreme


4 personer - 12 små pandekager
120 g hvedemel
1 knsp salt
3 dl letmælk
3 æggehvider, eventuelt 2 bægre pasteuriserede æggehvider
1 tsk honning
2 spsk rapsolie eller flydende margarine
Fyld:
200 g frugt, fx jordbær eller ferskner eller kiwi uden skind
1/2 – 1 spsk sukker
eventuelt ½ stang vanilje
200 g kvark, 1 %
eventuelt myntekviste




Sådan laver du Pandekager med frugtcreme


Rør mel, salt og mælk til en ensartet pasta. Tilsæt æggehvider, honning og olie og pisk det godt. Sæt pandekagedejen i køleskabet i mindst 1/2 time. Bag pandekagerne uden fedtstof på en slip-let pande ved jævn varme, til de er gyldne.
Kom frugten i en foodprocessor med sukker og eventuelt vaniljekorn og kør, til frugten netop er hakket. Tilsæt kvarken og kør et par sekunder mere, til cremen er ensartet. Fordel fyldet i pandekagerne, rul dem sammen og pynt dem eventuelt med overskydende frugtcreme og en myntekvist.
Energi pr. person:
1200 kJ (290 kcal) fordelt på:
protein 21 %
kulhydrat 51 %
fedt 28 % (9 g)
Frugt og grønt pr. person: ca. 50 g
Fryseegnet: nej
Hvis du vil tabe dig: Spis ½ portion som mellemmåltid








God fornøjelse med vores opskrift på Pandekager med frugtcreme - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk