<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Honningbrød

- HONNINGBRØD, opskrift på Honning-brød


Ingredienser til Honningbrød


1 brød
3 æg
50 g sukker
3 dl flydende honning eller sirup
4 spsk flydende margarine
eventuelt kulør
500 g hvedemel
3 tsk bagepulver
3 spsk kanel




Sådan laver du Honningbrød


Pisk de hele æg med sukker, til det er tykt og skummende. Lun margarine og honning sammen i en gryde og hæld det æggesnapsen i en tynd stråle under piskning. Tilsæt et par dråber kulør, hvis du ønsker et brunt honningbrød som her. Bland mel, bagepulver og kanel og sigt det massen. Rør dejen sammen og hæld den i en sandkageform beklædt med bagepapir. Bag brødet ved 170 grader i ca. 1 time. Vend brødet ud på en rist og lad det køle af. Pak det ind i et viskestykke, og opbevar det i en plasticpose.
Tip: Brødet bliver bedre ved at modne i et par dage. Spis det eventuelt med en bitter orangemarmelade på.
Energi pr. 100 g
1400 kJ (340 kcal) fordelt på:
protein 7%
kulhydrat75 %
fedt 18% (7 g)
Tilberedningstid: ca. 1 time og 20 minutter
Reel arbejdstid: ca. 20 minutter
Fryseegnet: nej
Hvis du vil tabe dig: Spis en skive på 50 g som mellemmåltid.








God fornøjelse med vores opskrift på Honningbrød - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk