<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Pølsehorn - alternativ opskrift

- PØLSEHORN, opskrift på Pølsehorn - dejlig handy brød med pølser


Ingredienser til Pølsehorn - alternativ opskrift


20 stk.
6 dl lunkent vand
50 g gær
2 tsk salt
200 g grahamsmel
1 spsk rapsolie
ca. 750 g hvedemel
7 wienerpølser eller 20 miniwienerpølser (18 g pr. stk).




Sådan laver du Pølsehorn - alternativ opskrift


Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og hold lidt mel tilbage. Rør dejen sammen. Ælt dejen godt med resten af melet og lad den hæve tildækket 1/2 - 1 time. Slå dejen ned, ælt den godt igennem og del den i 20 stk. Skær wienerpølserne i tre lige store stykker eller brug miniwienerpølser.
Form dejstykkerne til boller rundt om pølsestykket. Efterhæver i ca. 30 min. Pensles evt. med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen ved 220 grader i 15 – 20 min.
Energi pr. stk:
1000 kJ (230 kcal) fordelt på:
protein 13 %
kulhydrat 65 %
fedt 22 % (6 g)
Hvis du vil tabe dig, er din portion:
1 pølsehorn som mellemmåltid.








God fornøjelse med vores opskrift på Pølsehorn - alternativ opskrift - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk