<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Anzacs

- Anzacs - Australsk opskrift


Ingredienser til Anzacs


ca. 15 stk.
½ dl havregryn
1 dl kokosmel
1 ¼ dl hvedemel
1 dl Dansukker Sukker
1 dl rosiner
25 g hakkede søde mandler
knap ½ dl vand
65 g usaltet smør
1 tsk bagepulver
1 spsk Dansukker Lys Sirup




Sådan laver du Anzacs


Bland havregryn, kokosmel, hvedemel, sukker, rosiner og hakkede mandler i en skål. Bland vand, smør, bagepulver og sirup i en kasserolle, og varm blandingen op, indtil smørret er smeltet. Hæld blandingen over i skålen, og bland det hurtigt sammen.
Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir med 5 cm mellemrum. Bages midt i ovnen ved 150° i ca. 15 minutter. Lad kagerne køle af i et par minutter på pladen, inden de flyttes over på en rist. Opbevar Anzacs i en dåse med låg.








God fornøjelse med vores opskrift på Anzacs - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk