<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Frugtfirkanter

- FRUGT-FIRKANTER, Kage opskrift på Frugtfirkanter


Ingredienser til Frugtfirkanter


12 stk.
Dej
2½ dl hvedemel
1 spsk Dansukker Sukker
125 g usaltet smør med stuetemperatur
1 æggeblomme
2 tsk friskpresset citronsaft
Fyld
125 g tørret frugt efter eget valg
1 spsk Dansukker Lys Muscovadoråsukker
2 tsk Dansukker Vaniljesukker
2 knivspids kanel
1 spsk friskpresset citronsaft
Pensling
mælk
2 spsk Dansukker Rørsukker




Sådan laver du Frugtfirkanter


Bland mel og sukker i en skål. Tilsæt smørret, og arbejd det sammen til en grynet masse. Tilsæt æggeblomme og citronsaft, og arbejd det sammen til en dej. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i en halv time.
Smør en form på 20x25 cm. Del dejen i to dele, som rulles ud til samme størrelse som formen. Læg den ene dejplade i formen, og prik den med en gaffel.
Blandt frugterne med muscovadoråsukker, vaniljesukker, kanel og citronsaft, og bred blandingen ud over dejpladen. Læg den anden dejplade ovenpå. Pensl med mælk, og strø sukkeret over.
Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Lad kagen køle af i formen, før den tages op. Skær kagen ud i firkanter.








God fornøjelse med vores opskrift på Frugtfirkanter - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk