<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Bærkage i bradepande

- BÆRKAGE, opskrift på Bærkage i bradepande


Ingredienser til Bærkage i bradepande


25-30 stykker
5 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 spsk. Dansukker Vaniljesukker
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
3 æg
100 g blødt smør eller margarine
400 g Philadelphia friskost naturel
2 portionsposer vaniljesaucepulver til kogning
2 1/2 dl piskefløde
1 dl Dansukker Sukker
1 l rensede bær
Pynt
Friske bær
Dansukker Flormelis




Sådan laver du Bærkage i bradepande


Beklæd en lille bardepande, ca. 25 x 35 cm, med bagepapir. Bland hvedemel, bagepulver, vanilje- og rørsukker i en skål. Tilsæt fedtstof og æg, og ælt det sammen til en dej. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab 30 minutter. Tryk dejen ud på bagepapiret i bradepanden. Forbages midt i ovnen ved 175° i 15 minutter.
Imens blandes ost og cremepulver sammen. Pisk fløden og sukkeret til fast skum, og vend den i osteblandingen.
Tag den forbagte bund ud, og fordel ostecremen på den. Drys bærrene på. Bages i yderligere 25 minutter. Lad den køle af. Skær kagen ud i firkanter. Drys lidt flormelis over inden servering.








God fornøjelse med vores opskrift på Bærkage i bradepande - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk