<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Bedstefars skæg

- BEDSTEFARS-SKÆG, Opskrift på Bedstefars skæg


Ingredienser til Bedstefars skæg


125 g smør eller margarine
125 g (knap 1 1/2 dl) Dansukker Sukker
4 æggeblommer
300 g (5 dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
Fyld
5 spsk jordbærsyltetøj
Marengs
4 æggehvider
250 g (3 dl) Dansukker Sukker




Sådan laver du Bedstefars skæg


Fedtstof og sukker røres let og luftigt. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med mælken. Dejen fyldes i en lille, smurt bradepande. Bages i 15 minutter ved 175 °C. Kagen tages ud, og der smøres et tyndt lag syltetøj på den.
Æggehviderne piskes stive. 1 dl af sukkeret tilsættes under fortsat piskning. Resten af sukkeret vendes i marengsmassen. Marengsen fordeles over kagen, der bages i yderligere 15 minutter.








God fornøjelse med vores opskrift på Bedstefars skæg - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk