<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Brunsvigerkage - alternativ opskrift

- Brunsvigerkage, opskrift på Brunsvigerkage


Ingredienser til Brunsvigerkage - alternativ opskrift


50 g gær
2 dl lunken mælk
150 g smeltet smør eller margarine
2 æg
1/2 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk salt
400 g (6 3/4 dl) hvedemel
Fyld
150 g smør eller margarine
100 g (1 dl) Dansukker Brun Farin
1 tsk Dansukker Vaniljesukker
1 spsk Dansukker Lys Sirup
1 spsk kanel




Sådan laver du Brunsvigerkage - alternativ opskrift


Gæren smuldres i en skål. Mælk og fedtstof hældes i. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen. Dejen dækkes til med et klæde og stilles til hævning i 30 minutter. Dejen rulles ud og lægges i en lille, smurt bradepande. Lav nogle fordybninger i dejen med en finger eller et træskaft. Bland smør, brun farin, vaniljesukker, lys sirup og kanel til fyldet, og hæld fyldet i fordybningerne. Dækkes til og stilles til hævning i 30 minutter. Brunsvigerkagen bages på nederste rille i ovnen ved 225 °C i ca. 30 minutter.







God fornøjelse med vores opskrift på Brunsvigerkage - alternativ opskrift - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk