<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Glutenfri æblekage

- GLUTENFRI ÆBLEKAGE, Opskrift på Glutenfri æblekage


:: OBS! Opskriften er til 6 personer


Ingredienser til Glutenfri æblekage


Til formen
Smør eller margarine
1 spsk. Dansukker Rørsukker
2 spsk. kokosmel
Dej
3 dl kartoffelmel
3 dl Dansukker Rørsukker Flormelis
2 tsk. bagepulver
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
2 dl kokosmel
150 g blødt smør eller margarine
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt
Fyld
2 æbler




Sådan laver du Glutenfri æblekage


Smør en rund springform (ca. 23 cm i diameter). Drys formen med rørsukker og kokos. Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør eller margarine, og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt, og ælt det sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tynde både, som stikkes ned i kagen. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter. Lad kagen afkøle nogle minutter i formen. Server kagen, gerne lun, med vaniljesauce, vaniljeis eller vaniljekvark.







God fornøjelse med vores opskrift på Glutenfri æblekage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk