<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Gulerods/Squashkage

- GULERODS-SQUASH-KAGE, Opskrift på Gulerods Squashkage


Ingredienser til Gulerods/Squashkage


2 store æg
225 g (2 1/2 dl) Dansukker Rørsukker
1 1/4 dl olie
150 g (2 1/2 dl) hvedemel
3 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1-3 tsk kanel
3 dl revne gulerødder eller squash
2 dl knust, afdryppet ananas eller 2 dl rosiner
50-75 g hakkede valnødder
Evt. glasur
100 g Philadelphia-smøreost, naturel, light
1 dl Dansukker Flormelis
skallen af 1/2 citron
1 spsk citronsaft
Til formen
smør eller margarine
1 dl Dansukker Rørsukker




Sådan laver du Gulerods/Squashkage


Formen, der skal være ca. 25 cm i diameter, smøres, og rørsukkeret drysses i. Æg, rørsukker og olie piskes sammen. Hvedemel, bagepulver, salt, kanel og hakkede valnødder blandes og vendes ned i dejen. Gulerødder/squash samt ananas tilsættes, og dejen røres grundigt sammen. Massen hældes op i formen, og gulerods/squashkagen bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 45 minutter. Kagen vendes ud. Bland Philadelphia-smøreost, flormelis, skallen af 1/2 citron og 1 spsk citronsaft sammen - gerne ved brug af elpisker - og fordel glasuren over gulerod/squashkagen.
Hvis du laver dobbeltportion, kan du bage gulerod/squashkagen i en lille bradepande.








God fornøjelse med vores opskrift på Gulerods/Squashkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk