<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Rosinkage

- ROSINKAGE - Lækker opskrift på rosin-kage


Ingredienser til Rosinkage


175 g smør eller margarine
1 3/4 dl Dansukker Sukker eller Dansukker Rørsukker
4 æg
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
250 g rosiner
3 spsk friskpresset citronsaft, rom eller cognac




Sådan laver du Rosinkage


1. Rør fedtstof og sukker hvidt og luftigt, det gøres nemmest med en el-pisker. Tilsæt æggene, et ad gangen, under kraftig omrøring.
2. Bland mel, bagepulver og rosiner, og vend det i dejen. Tilsæt væsken.
3. Beklæd en 2 l form med bagepapir. Lad papiret gå op over kanten. Hæld dejen i formen.
4. Bag rosinkagen på risten nederst i ovnen ved 175° i ca. 50 minutter. Stik en kødpind eller lignende ned midt i kagen for se, om den er bagt. Lad rosinkagen køle af i formen. Den indpakkede kage opbevares i køleskab. Lad rosinkagen "sætte sig" et par dage. Kagen skæres i tynde skiver.
5. Rosinkagen er fryseegnet.








God fornøjelse med vores opskrift på Rosinkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk