<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Tigerkage

- Tigerkage - opskrift på Tiger-kage


Ingredienser til Tigerkage


50 g smør
2 æg
2 dl Dansukker Sukker
1 dl mælk
3 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
2 tsk. Dansukker Vaniljesukker
2 spsk. cacao
1 spsk. vand
smør til formen
rasp til formen




Sådan laver du Tigerkage


1. Smør en 1-1 1/2 l bageform, og drys den med rasp. Stil ovnen på 175°.
2. Smelt smørret, og lad det køle af.
3. Pisk æg og sukker til det skummer. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver i æggemassen.
4.Tilsæt fedtstof og mælk.
5. Kom 2/3 af den lyse dej i formen, bland derefter cacao i resten af dejen. Kom den mørke dej i og træk en gaffel gennem dejen, så den færdige kage får et marmoreret udseende.
6. Tigerkagen bages midt i ovnen i ca. 35-40 minutter.








God fornøjelse med vores opskrift på Tigerkage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk