<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Påskekrans

- Påskekrans, opskrift på Påske guf


Ingredienser til Påskekrans


25 g gær
100 g flydende margarine
2 dl lunken mælk
1 knsp salt
1 dl Dansukker Sukker
4 æggeblommer
ca. 7 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1-2 dl rosiner




Sådan laver du Påskekrans


1. Smuldr gær i en skål. Tilsæt mælk og margarine, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt salt, sukker og æggeblommer.
2. Bland 5 dl mel med bagepulver og rosiner, og ælt dejen sammen. Tilsæt derefter mel, til dejen er smidig og slipper skålens sider.
3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem. Del dejen i tre lige store dele. Form hver del til en pølse. Flet pølserne sammen. Form fletningen til en krans, som lægges på en plade med bagepapir.
4. Lad påskekransen hæve tildækket i ca. 30 minutter. Pensl med æg, og bag midt i ovnen ved 200° ca. 20 minutter. Lad påskekransen køle af tildækket på bagerist.
5. Ved serveringen kan der f.eks. sættes en skål med påskeliljer midt i påskekransen, eller, hvis man har meget unge gæster, en skål med likøræg.








God fornøjelse med vores opskrift på Påskekrans - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk