<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Jordbærlagkage med sukkerbrødskage

- JORDBÆR-LAGKAGE, opskrift Jordbær-lagkage


Ingredienser til Jordbærlagkage med sukkerbrødskage


15-20 stykker
Sukkerbrødskage, grundopskrift
50 g smør eller margarine
2 æg
3 dl Dansukker Flor med chokolade- eller jordbærsmag
3 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 dl vand
smør eller margarine til formen
rasp eller mannagryn til formen
Fyld
½ liter Piskefløde
½ dl Dansukker Flor med jordbærsmag
1 liter jordbær i små stykker
Pynt
jordbær




Sådan laver du Jordbærlagkage med sukkerbrødskage


Sukkerbrødskage, grundopskrift
1. Smør en 1-1 1/2 l bageform, og drys den med rasp eller mannagryn. Stil ovnen på 175°.
2. Smelt fedtstoffet, og lad det køle af.
3. Pisk æg og flor med valgfri smag, til det skummer. Bland mel og bagepulver i æggemassen.
4. Tilsæt fedtstof og vand. Hæld dejen i formen.
5. Bages nederst i ovnen i 40-50 minutter.
Lav en dobbelt portion sukkerbrødskagedej, og fordel den i en lille (16 cm i diameter) og en stor (26 cm i diameter) form. Bages midt i ovnen i henholdsvis ca. 25 og 40 minutter. Lad dem køle af.
Del hver kage i 2 bunde. Pisk fløden sammen med Flor med jordbærsmag. Mos jordbærrene, og bland dem i flødeskummet (gem lidt jordbær til pynt). Fordel flødeskummet mellem de store bunde. Gør derefter det samme med de små bunde. Læg den lille kage oven på den store. Bred jordbærflødeskummet ud over hele jordbærlagkagen. Pyntes med jordbær.








God fornøjelse med vores opskrift på Jordbærlagkage med sukkerbrødskage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk