<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Spøgelseskage

- SPØGELSESKAGE, opskrift Spøgelseskage - Børnene elsker den


Ingredienser til Spøgelseskage


8-10 stykker
Marengs-bund
4 æggehvider
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
4 dl poppede ris (morgenmadsprodukt)
Fyld
2 dl piskefløde
1 spsk Dansukker Flormelis
1 dåse hakkede ananas
Pynt
2 dl piskefløde
Lakrids




Sådan laver du Spøgelseskage


1. Sæt ovnen på 150°. Lav en tegning af et spøgelse på to stykker bagepapir.
2. Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk yderligere 3 minutters tid. Vend de poppede ris i.
3. Bred dejen ud på tegningen af spøgelset. Spøgelseskage bages i midten af ovnen i 1 time.
4. Hæld ananassaften fra. Pisk fløden stiv med flormelis, tilsæt ananasstykkerne. Fordel fyldet på et af spøgelserne og læg det andet oven på.
5. Pisk fløden til pynten og fordel det på spøgelset. Lav øjne og mund af lakrids.
Læg først spøgselset sammen og pynt spøgelseskagen lige før serveringen, da marengsen ellers bliver blød.








God fornøjelse med vores opskrift på Spøgelseskage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk