<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Valentintærte

- VALENTIN-TÆRTE, opskrift Valentintærte - Kærligheden blomster


Ingredienser til Valentintærte


2 ruller frosset butterdej
1 æggehvide
50 g mandelflager
1 dl Dansukker Rørsukker
Fyld
2 blade husblas
2 spsk vand
500 g jordbær
1 dl kvark
2,5 dl piskefløde
0,5 dl Dansukker Flor med jordbærsmag
Pynt
50 g hvid chokolade
Rosa og grøn marcipan




Sådan laver du Valentintærte


Tø butterdejen op, og skær to hjerter ud af hver plade. Prik dejen med en gaffel. Pensl med æggehvide og drys mandelflager og rørsukker på. Tærtebundene bages midt i ovnen ca. 12 minutter og afkøles på en rist.
Læg husblasen i blød i rigelig koldt vand. Miks eller mos jordbærrene og bland dem med kvark og flor med jordbærsmag. Smelt husblasen i de 2 spsk. vand i en lille gryde. Rør et par skefulde af jordbærblandingen i husblasen og vend det i fyldet. Pisk fløden til fast skum og vend det i jordbærfyldet. Fordel fyldet på tærtebundene og læg dem sammen. Pynt den øverste bund med revet hvid chokolade og marcipanblomster.








God fornøjelse med vores opskrift på Valentintærte - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk