<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Madsnegle

- MADSNEGLE, opskrift på Madsnegle - velsmagende opskrift


Ingredienser til Madsnegle


Dej
50 g gær
6 dl lunkent vand
1/2 dl olie
1 tsk salt
2 spsk Dansukker Lys Sirup
1 dl hvedeklid
ca. 15 dl hvedemel
Fyld
se forslagene nedenfor
1: Små tomatstykker, løg i tern, hakket frisk timian, revet hvidløg, reven mozzarella.
2: Frisk spinat, hakket løg, fetaost i små tern, friske krydderurter.
3: Små stykker soltørret tomat, hakkede oliven, hakket løg, revet hvidløg, oregano, reven ost.
4: Æbler i tern, hakket løg, karry.
5: Friske champignoner i skiver, hakket løg, evt. revet hvidløg, hakket persille, revet ost.
Topping
200 g reven ost




Sådan laver du Madsnegle


Smuldr gæren i en skål. Hæld vand over, og rør til gæren er opløst. Tilsæt hvedeklid og derefter salt, lys sirup og olie. Arbejd melet i lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et viskestykke i 30 minutter.
Læg dejen på et køkkenbord, der er drysset med mel, og arbejd den smidig. Del dejen i to stykker, som hver udrulles til en plade på 25 x 50 cm. Bred fyldet over dejen, rul den sammen, og skær den ud i 2 cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og stil dem til hævning i 30 minutter. Tænd for ovnen på 225°.
Fordel osten over madsneglene, og bag dem midt i ovnen i ca. 10 minutter. Hvis madsneglene ikke skal bruges med det samme, kan de fryses ned.
Supplér madpakken med frisk frugt og grønt.








God fornøjelse med vores opskrift på Madsnegle - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk