<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Bondekager

- BONDEKAGER, opskrift på lækre Bondekager - småkager


Ingredienser til Bondekager


ca. 70 stk.
1 tsk. natron
1 spsk. vand
5½ dl hvedemel
2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
3/4 dl (50 g) skoldede, grofthakkede søde mandler
200 g blødt smør eller margarine




Sådan laver du Bondekager


Rør natronen ud i vand. Bland alle ingredienserne i en skål, og ælt dem sammen til en jævn dej. Form dejen til to ruller, 5 cm i diameter, som rulles ind i plastfolie og hviler i køleskabet i ca. 30 minutter.
Skær rullerne i ½ cm tykke skiver, og læg dem på bageplader med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 6-7 minutter til kagerne er blevet gyldenbrune.








God fornøjelse med vores opskrift på Bondekager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk