<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Chokoladehjerter med mintchokolademousse

- CHOKOLADEHJERTER, opskrift Chokoladehjerter med mintchokolademousse opskrift


Ingredienser til Chokoladehjerter med mintchokolademousse


4 stk.
50 g chokolade, valgfri sort
4 kageforme med form som et hjerte
Fyld
60 g After Eight*
1 spsk. vand
15 g usaltet smør
1 æggeblomme
1 æggehvide
2 spsk. Dansukker Sukker
Eventuel pynt
Kagepynt




Sådan laver du Chokoladehjerter med mintchokolademousse


Beklæd formene med plastfolie. Smelt chokoladen over et vandbad. Pensl formene med chokolade. Stil dem køligt, så chokoladen kan stivne. Vend formene, og fjern plastfolien.
Læg After Eight, vand og smør i en skål, som stilles over en kasserolle med varmt vand, til det hele er smeltet. Rør æggeblommen i. Pisk æggehviden og sukkeret til fast skum, og vend det i chokolademassen. Fyld moussen i chokoladeformene. Pynt eventuelt med kagepynt, såsom små sukkerhjerter eller sølvkugler.
*Vælg gerne hvid After Eight, hvis chokoladeformene er mørke, og mørk After Eight til hvide forme.








God fornøjelse med vores opskrift på Chokoladehjerter med mintchokolademousse - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk