<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Fyldte vandbakkelser

- VAND-BAKKELSER, opskrift på Fyldte vandbakkelser opskrift


Ingredienser til Fyldte vandbakkelser


ca. 15 stk.
3 dl vand
100 g smør eller margarine
2 dl hvedemel
3 mellemstore æg
Fyld
3 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Flormelis
Pynt
Dansukker Flormelis
Et par dråber gul frugtfarve




Sådan laver du Fyldte vandbakkelser


Varm vand og fedtstof op til kogepunktet. Rør melet i, og lad massen koge kraftigt, til den slipper grydens kanter. Tag gryden af varmen, og tilsæt æggene, ét ad gangen.
Vandbakkelser bages midt i ovnen i ved 200° i ca. 20 minutter. Åbn ikke for ovnen de første 10 minutter. Lad dem køle af på en rist.
Pisk fløden med flormelis. Klip et hul i hver vandbakkelse, og sprøjt flødeskum gennem hullet. Drys lidt flormelis over de fyldte vandbakkelser inden servering.








God fornøjelse med vores opskrift på Fyldte vandbakkelser - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk