<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Jitterbuggere

- JITTERBUGGERE, prøv denne Jitterbuggere opskrift


Ingredienser til Jitterbuggere


ca. 35 stykker
Dej
2 dl hvedemel
1/2 dl. Dansukker Flormelis
100 g smør
1 æggeblomme
Marengsdej
1 æggehvide
1 dl Dansukker Sukker, Dansukker Rørsukker eller Dansukker Brun Farin




Sådan laver du Jitterbuggere


Bland mel og flormelis i en skål. Tilsæt smørret skåret i små stykker og fordel det med en gaffel. Tilsæt æggeblommen og ælt det sammen. Stil i køleskab i mindst 1/2 time.
Pisk æggehviden til fast skum. Vend sukkeret i .
Rul dejen ud til en plade ca. 50 x 30 cm. Bred marengsdejen over. Rul det sammen og stil i fryseren i ca. 1/2 time, så dejen bliver rigtig kold. Varm ovnen til 150° C. Skær rullen i 1-2 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Marengsdejen kan smages til med 2 tsk. kanel eller 2 spsk. kakao, eller revet skal fra 1/2 citron eller 1/2 g safran.








God fornøjelse med vores opskrift på Jitterbuggere - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk