<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Jordnødde-ingefærkager

- Jordnødde-ingefærkager opskrift


Ingredienser til Jordnødde-ingefærkager


ca. 40 stk.
150 g hvid chokolade
125 g usaltede jordnødder
50 g syltet ingefær
100 g smør
50 g sød jordnøddesmør
1 dl Dansukker Lys Muscovadoråsukker
1 æg
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver




Sådan laver du Jordnødde-ingefærkager


Hak chokoladen i små stykker, og bland den med jordnødderne. Hak ingefæren fint. Rør smør, jordnøddesmør, lys muscovadoråsukker og æg, så det skummer. Bland mel, bagepulver, ingefær og halvdelen af chokolade-jordnøddeblandingen i smørblandingen. Rul kugler, og dyp dem i resten af chokolade-jordnøddeblandingen. Læg jordnødde-ingefærkagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 13 minutter ved 175°.







God fornøjelse med vores opskrift på Jordnødde-ingefærkager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk