<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Kanelkager

- KANEL-KAGER, opskrift på Kanelkager - dejlig opskrift


Ingredienser til Kanelkager


ca. 50 stk.
3 1/2 dl hvedemel
1 1/4 dl kartoffelmel
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 tsk kanel
2 tsk Dansukker Vaniljesukker
200 g smør eller margarine




Sådan laver du Kanelkager


1. Bland hvedemel, kartoffelmel, sukker, kanel og vaniljesukker. Skær fedtstoffet i mindre stykker, fordel det i blandingen, og ælt det hele sammen til en dej. Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
2. Del dejen i 5 lige store portioner. Af hver del formes en rulle, som deles i 10 lige store stykker.
3. Hvert stykke trykkes gennem en grundig rengjort hvidløgspresse direkte ned på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Kanelkager bages midt i ovnen ved 175° i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist. Kanelkager opbevares i dåse med tætsluttende låg ved stuetemperatur eller i fryseren.








God fornøjelse med vores opskrift på Kanelkager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk