<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Kiksekage

- KIKSEKAGE, Opskrift på lækker Kiksekage


Ingredienser til Kiksekage


16-18 stk.
250 g smør
2 pasteuriserede æg
3 dl Dansukker Flormelis
1 dl kakao
Ca. 25 firkantede kiks, f.eks. vanillekiks




Sådan laver du Kiksekage


1. Sæt bagepapir eller plastfolie i en aflang bageform.
2. Smelt smøret i en skål i mikroovnen eller for meget svag varme i en kasserolle på komfuret. Rør kakaoen i smøret, indtil der ikke er flere klumper tilbage.
3. Pisk æg og flormelis hvidt og luftigt. Pisk kakaoblandingen i.
4. Bred et lag chokolademasse ud i bunden af kageformen. Læg et lag kiks ovenpå. Læg derefter skiftevis chokolademasse og kiks i lag. Det sidste lag skal være chokolademasse.
5. Stil kiksekagen i køleskabet i ca. 1 time.








God fornøjelse med vores opskrift på Kiksekage - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk