<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Kransekage stykker

- KRANSEKAGE STYKKER, opskrift Kransekage - en flot og højtidelig spise


:: OBS! Opskriften er til 6 personer


Ingredienser til Kransekage stykker


Bagværk
500 g råmarcipan
200 g Dansukker Flormelis
ca. 1 æggehvide
Glasur
175 g Dansukker Flormelis
1 æggehvide (pasteuriseret)
1/2 tsk. eddike




Sådan laver du Kransekage stykker


Bagværk
Marcipan og flormelis blandes sammen. Pisk æggehviden let og ælt den i lidt ad gangen.
Konsistensen skal være blød, men ikke klistret. Rul kransekagemassen i 2 cm tykke pølser. Form pølserne til trekanter, tryk dem let foroven, så de danner en "tagryg". Skær i stykker, ca. 5 cm lange og sæt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 230°C i 8-10 min. Til de er gyldne. Lad dem afkøle på pladen.
Glasur
Rør flormelis med æggehvide og eddike. Kom glasuren i et pergamentkræmmerhus, klip et lille hul i spidsen og sprøjter tværstriber på de afkølede kransekagerne.








God fornøjelse med vores opskrift på Kransekage stykker - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk