<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Krydrede brunkager

- KRYDREDE BRUNKAGER, opskrift på Krydrede brunkager


Ingredienser til Krydrede brunkager


150 g Dansukker Sukker
3/4 dl Dansukker Lys eller Mørk Sirup
150 g margarine eller smør
2 små æg
1/2 spsk. revet pomeransskal
1/2 spsk. ingefær
1/2 spsk. nelliker
1/2 spsk. natron
400 g hvedemel




Sådan laver du Krydrede brunkager


Varm sukker og sirup op til kogepunktet. Læg fedtstoffet i, og lad det smelte. Lad massen køle af.
Rør æg, krydderier, natron og det meste af melet i. Dæk dejen med lidt mel og lad den stå koldt et par timer eller til næste dag.
Ælt dejen smidig på bordet. Rul den ud til en tynd plade, ca. 2 mm. Stik kager ud i den ønskede størrelse. Læg dem på en smurt plade. Bag brunkagerne 8-10 minutter ved 175°. Lad brunkagerne køle af på bagepladen.








God fornøjelse med vores opskrift på Krydrede brunkager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk