<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Marmorsmåkager

- MARMOR-SMÅKAGER, Lækker opskrift på Marmorsmåkager


Ingredienser til Marmorsmåkager


ca. 40 stk.
Lys dej
125 g hvedemel
100 g smør
50 g Dansukker Flormelis
1 lille æggeblomme
Mørk dej
125 g hvedemel
100 g smør
50 g Dansukker Flor med chokoladesmag
1 tsk Dansukker Vaniljesukker
1/2 dl finthakkede mandler
1 lille æggeblomme




Sådan laver du Marmorsmåkager


Bland hvedemel, smør, flormelis og æggeblomme til den lyse dej og hvedemel, smør, flor med chokoladesmag, vaniljesukker, mandler og æggeblomme til den mørke dej og læg begge i køleskabet i et par timer. Tril dejene til pølser, som lægges oven på hinanden, formes til en rulle og lægges i køleskabet i mindst 1 time. Skær ½ cm tykke skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Marmorsmåkager bages midt i ovnen i ved 200° i ca. 10 minutter.
Du kan også lave tynde stænger af de to deje, rulle dem sammen parvis og forme dem til kranse.








God fornøjelse med vores opskrift på Marmorsmåkager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk