<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Muscovado-biscotti

- Muscovado-biscotti - dejlige småkager


Ingredienser til Muscovado-biscotti


ca. 40 stk.
100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Mørk Muscovadoråsukker
1 1/4 dl mælk
4 1/2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
æg til pensling
Dansukker Rørsukker




Sådan laver du Muscovado-biscotti


Rør mørk muscovadoråsukker og fedtstof til en porøs blanding. Tilsæt mælk, hvedemel og bagepulver. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 200°.
Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger.
Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir. Pensl med æg. Strø rørsukker på.
Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skær stængerne i skrå stykker. Sænk ovnvarmen til 150°, og sæt pladen med biscotti ind i yderligere 15 minutter.
Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75° ovnvarme, gerne med lågen lidt på klem.
muscovadoråsukkeret kan klumpe lidt, men det er kun ekstra lækkert med en lille muscovadoklump i skorperne.








God fornøjelse med vores opskrift på Muscovado-biscotti - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk