<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Sarah Bernhardt kager

- SARAH BERNHARDT KAGER, opskrift på Sarah Bernhardt kager


Ingredienser til Sarah Bernhardt kager


ca. 25 stykker
200 g marcipan
1 1/4 dl Dansukker Sukker
1 æggehvide
Fyld
1 spsk. Nescafé + 2 tsk. kogende vand
150 g smør/magarine
1 1/4 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker med ægte vanilje
1 æggeblomme
Pynt
100 g chokolade, hvid, lys eller mørk
1 spsk. olie
evt. 100 g finthakkede nødder, mandler eller kagepynt




Sådan laver du Sarah Bernhardt kager


Riv marcipanen og rør den med sukker og æggehvide. Kom dejen i en sprøjtepose og tryk den ud i runde eller aflange kager på en plade med bagepapir. Tryk dem til med fingrene, så kagerne får en glat jævn form. Lad pladen stå i 30 minutter, inden kagerne bages midt i ovnen ved 175° C i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af på pladen. Rør fyldet sammen. Smør eller sprøjt fyldet på kagerne. Sæt dem i fryseren i 15 minutter. Smelt hakket chokolade og olie over vandbad. Dyp kagerne i chokoladen og derefter i hakkede nødder, mandler eller kagepynt. Fyldet skal opbevares i køleskabet eller fryses.
Tip
Fyldet til Sarah Bernhardt kagerne kan også laves med 200 g Philadelphia ost, der blandes med 1 1/4 dl Dansukker Flor med chokoladesmag, 1 tsk. Dansukker Vaniljesukker med ægte vanilje og 1 spsk. kakaolikør. Du kan også blande osten med 1/2-1 dl Dansukker Flormelis og 1 dl appelsinmarmelade.








God fornøjelse med vores opskrift på Sarah Bernhardt kager - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk