<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Æbletærte med marcipan

- ÆBLETÆRTE MED MARCIPAN, Opskrift på Æbletærte med marcipan


:: OBS! Opskriften er til 8 personer


Ingredienser til Æbletærte med marcipan


Dej
125 g smør eller margarine
3 1/4 dl hvedemel
1/2 dl Flormelis
1 æg
Fyld
500 g æbler
250 g marcipan
3 æg
3 spsk. hvedemel
1 1/2 dl mælk
1/2 dl Rørsukker




Sådan laver du Æbletærte med marcipan


1. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Lad dejen hvile koldt i 30 minutter.
2. Sæt ovnen på 200°. Tryk dejen ud i en tærteform. Prik huller i den.
3. Bland Marcipan med æggene. Tilsæt mel og derefter mælk. Hæld blandingen i formen.
4. Skræl æblerne, udstik kernehusene og skær æblerne i både. Tryk bådene ned i blandingen. Hæld rørsukkeret over.
5. Bag tærten nederst i ovnen i ca. 45 minutter.
Serveres lun eller kold, gerne med lidt letpisket flødeskum eller med cremefraiche, vanillesovs eller vanilleis.








God fornøjelse med vores opskrift på Æbletærte med marcipan - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk