<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Chokolade cheesecake med kaffegelé

- CHOKOLADE CHEESECAKE, opskrift på Chokolade cheesecake med kaffegelé - ostekage


Ingredienser til Chokolade cheesecake med kaffegelé


8 portioner
15 stk. digestivekiks
1 spsk. kakao
50 g smeltet smør eller margarine
Fyld
300 g hvid chokolade
1/2 dl mælk
200 g Philadelphiaost, naturel
1 bæger kvark
2 æg
1 dl Dansukker Sukker
6 blade husblas
Gelé
3 dl kogende vand
2 spsk. Nescafé
2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 blade husblas
1 spsk. Kahlua




Sådan laver du Chokolade cheesecake med kaffegelé


Knus kiksene, og bland dem med kakao og det smeltede fedtstof. Tryk dejen ud i en springform.
Læg husblassen til fyldet i blød i rigeligt med vand i ca. 5 minutter.
Smelt chokoladen i en kasserolle sammen med mælken. Knug vandet ud af husblassen, og opløs den i den varme blanding.
Pisk æg og sukker, til det er let og luftigt. Tilsæt kvarken. Bland chokoladeblandingen i, når den er afkølet, men ikke begyndt at stivne. Hældes op i formen. Stilles i køleskab.
Læg husblassen til geléen i blød i rigeligt med vand i ca. 5 minutter.
Opløs kaffepulveret og råsukkeret i kogende vand. Knug vandet ud af husblassen, og opløs den i kaffen. Tilsæt Kahluaen. Lad det køle af. Hæld kaffen over fyldet i formen. Stilles i køleskab.








God fornøjelse med vores opskrift på Chokolade cheesecake med kaffegelé - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk