<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Græskartærte

- GRÆSKARTÆRTE, opskrift på Græskartærte - opskrift


Ingredienser til Græskartærte


ca. 12 portioner
Dej
4 1/4 dl hvedemel
1/2 tsk salt
1 tsk Rørsukker
100 g kokospasta
1 æg
2 spsk æblecidereddike
3-4 spsk koldt vand
smør eller margarine til formen
Fyld
400 g græskarkød i tern
2 1/2 dl fløde
1 3/4 dl Rørsukker
3 æg
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær




Sådan laver du Græskartærte


1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 1 time. Smør en tærteform ca. 26 cm i diameter.
2. Læg græskarkødet i en kasserolle sammen med 1 dl vand, og lad det småkoge under låg i ca. 15 minutter. Hæld det i en si, og lad det dryppe godt af.
3. Blend eller mos græskarkødet. Bland de øvrige ingredienser i.
4. Rul dejen ud mellem plastfilm. Læg dejen i tærteformen, og tryk den godt ned. Skær kanten til, så den bliver jævn. Prik dejen med en gaffel.
5. Hæld fyldet i, og bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 1 time.








God fornøjelse med vores opskrift på Græskartærte - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk