<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Nødde- og mandeltosca

- NØDDE & MANDELTOSCA, opskrift på Nødde- og mandeltosca opskrift


Ingredienser til Nødde- og mandeltosca


Bund
100 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
1/2 tsk bagepulver
2 spsk Rørsukker
1 æg
Fyld
100 g smuttede mandler
100 g hasselnødder
100 g valnøddekerner
100 g smør eller margarine
1/2 dl Lys Sirup
1/2 dl Rørsukker
2 spsk hvedemel
1 dl mælk




Sådan laver du Nødde- og mandeltosca


1. Rist hasselnødderne i en stegepande på komfuret. Fjern skallerne ved at gnubbe nødderne, f.eks. i et kraftigt stykke køkkenrulle. Rist også mandler og valnødder.
2. Smelt fedtstoffet til bunden, og lad det køle af. Bland derefter alle ingredienserne til en dej, som trykkes ud i en tærteform med en diameter på ca. 25 cm. Forbag tærten i 10 minutter ved 200°, og sænk derefter varmen til 175°.
3. I en kasserolle blandes alle ingredienser til fyldet undtagen mandler og nødder. Bring blandingen i kog, og lad den simre et par minutter. Tag kasserollen af blusset, og rør nødder og mandler i.
4. Fordel fyldet i den forbagte skal, og bag tærten i ca. 15 minutter.








God fornøjelse med vores opskrift på Nødde- og mandeltosca - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk