Valentinskage
- VALENTINSKAGE, opskrift på Rosa Valentinskage
Ingredienser til Valentinskage
8-10 stykker Sukkerbrødskage 50 g smør eller margarine 2 æg 3 dl Flor med jordbærsmag 3 dl hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 dl vand smør eller margarine til formen rasp eller mannagryn til formen Fyld Syltetøj, marmelade eller trøffel Glasur 2 dl Flor med jordbærsmag 2-3 tsk. vand 1 tsk. olie eller flydende margarine |
|
Sådan laver du Valentinskage
1. Smør en 1-1 1/2 l bageform, og drys den med rasp eller mannagryn. Stil ovnen på 175°. 2. Smelt fedtstoffet, og lad det køle af. 3. Pisk æg og flor med valgfri smag, til det skummer. Bland mel og bagepulver i æggemassen. 4.Tilsæt fedtstof og vand. Hæld dejen i en hjerteform. 5. Bages nederst i ovnen i 40-50 minutter. Del sukkerbrødskagen i tre dele, og fordel syltetøj, marmelade eller trøffel mellem bundene. Pyntes med jordbærglasur. Kan også laves som mindre kager. Brug en form til at udstikke små hjerter af sukkerbrødsskiverne.
God fornøjelse med vores opskrift på Valentinskage - Velbekomme!
|