<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Toscatærte

- TOSCATÆRTE, opskrift på Toscatærte - lækker dessert


Ingredienser til Toscatærte


ca. 10 stk.
Tærtedej
125 g smør eller margarine
3 1/2 dl hvedemel
1 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
2 tsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
Fyld
500 g frugt, f.eks. æbler, pærer eller blommer
1/2 dl Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1/2 dl vand
2 spsk. kartoffelmel
Toscadej
100 g smør eller margarine
100 g smuttede, flækkede mandler
1 dl Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
2 spsk. hvedemel
2 spsk. mælk




Sådan laver du Toscatærte


Bland ingredienserne til dejen. Tryk dejen ud i en tærteform, 25 cm i diameter. Stilles i køleskabet i 30 minutter. Sæt ovnen på 200°. Forbag tærtebunden i 10 minutter.
Skræl og udkern frugten. Skær frugterne i stykker, og læg dem i en gryde sammen med sirup, vand og kartoffelmel. Lad simre, indtil frugten er mørnet lidt. Læg frugten på tærtebunden.
Rør ingredienserne til toscadejen sammen i en kasserolle, og lad den simre under omrøring, til den tykner. Bred dejen ud over frugten. Bages nederst i ovnen i ca. 15 minutter til toscadejen er blevet gyldenbrun. Serveres lun med lidt vaniljesauce eller vaniljeis.








God fornøjelse med vores opskrift på Toscatærte - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk