<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Ribs i butterdej med hyldebærskum

- Ribs i butterdej med hyldebærskum - dejlig opskrift


:: OBS! Opskriften er til 4 personer


Ingredienser til Ribs i butterdej med hyldebærskum


2 frosne butterdejsplader (ca. 200 g)
2 æggeblommer (pasteuriserede)
2 spsk Sukker
4 spsk ufortyndet hyldebærsaft
1/2 l ribs
Flormelis




Sådan laver du Ribs i butterdej med hyldebærskum


1. Skær butterdejen i firkanter på 8 x 8 cm.
2. Butterdejspladerne pensles på oversiden og bages i ovnen i ca. 10 minutter ved 200°. Når butterdejspladerne er afkølet, skæres toppen af og anvendes som låg.
3. Pisk æggeblommer, strøsukker og hyldebærsaft i en skål, og stil skålen i vandbad (en kasserolle med kogende vand). Pisk hele tiden, til skummet begynder at blive fast og varmt. Tag skålen op af vandbadet.
4. Rib og skyl ribsene, og læg dem i butterdejsbundene. Hæld hyldebærskummet over. Læg butterdejslåget på, og sigt flormelis over inden serveringen.








God fornøjelse med vores opskrift på Ribs i butterdej med hyldebærskum - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk