<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Cremetærte

- CREMETÆRTE. Opskrift på lækker Cremetærte


Ingredienser til Cremetærte


Dej:
250 g mel
120 g smør
1 æg
20 g sukker
Til cremen:
5 æg
125 g mel
1 ¼ l varm mælk (endelig ikke kogende)
200 g sukker.




Sådan laver du Cremetærte


Saml tærtedejen og rul den hurtigt ud, til den er ½ cm tyk. Beklæd en smurt tærteform (24 cm i diameter) med dejen. Drys bunden let med mel og stil den koldt, til den skal bruges. Creme: Pisk 3 æg let og drys med mel. Pisk i massen med piskeris i et par min. og tilsæt 2 æg, et ad gangen. Pisk i yderligere 5 min. Hæld den varme mælk i og tilsæt sukker. Hæld crememassen i tærtebunden, pas på, den ikke flyder ud over kanten. Tærten bages i en varm ovn ved 250 grader i 30 min. Skru ned til 150 grader og bag tærten yderligere i 15 min. Prøv med en træpind, om tærten er færdig bagt. Cremetærten serveres kold.







God fornøjelse med vores opskrift på Cremetærte - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk