<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Spinattærte med hamburgerryg

- Spinattærte med hamburgerryg - opskrifter


Ingredienser til Spinattærte med hamburgerryg


2 stk.
2 dl hvedemel
1 knsp salt
75 g smør eller margarine
2 spsk vand
Fyld
100 g frosne eller friske spinatblade
2 dl fintsnittet porre
150 g hamburgerryg i tern
1 presset eller finthakket hvidløgsfed
2 æg
2 dl revet ost
1 1/4 dl mælk
2 tsk Lyst Muscovadosukker
ca. 1/2 tsk salt
1/4 tsk sort peber




Sådan laver du Spinattærte med hamburgerryg


Bland ingredienserne til dejen. Lad dejen hvile i køleskab i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 225°. Tryk dejen ud i 2 mindre tærteforme eller andre ovnfaste forme. Prik bunden med en gaffel. Bages på en bagerist i den nederste del af ovnen i 10 minutter.
Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt ost, Muscovadosukker, salt og peber. Vend de øvrige ingredienser i blandingen. Fordel fyldet i de forbagte tærtebunde. Bages i yderligere ca. 15 minutter.








God fornøjelse med vores opskrift på Spinattærte med hamburgerryg - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk