<< Gå til kage-oversigten eller kage-galleriet

Nødderulletærte

- NØDDERULLE-TÆRTE, opskrift på Nødderulletærte - glutenfri


Ingredienser til Nødderulletærte


Ca. 12 stykker
3 æg
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 dl malede hasselnøddekerner
1 dl Dansukker Fibrex
1 spsk. kartoffelmel
2 tsk. bagepulver
Smørcreme
75 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. Dansukker Vaniljesukker med ægte vanilje
2 spsk. kakao
1 æggeblomme




Sådan laver du Nødderulletærte


Sæt ovnen på 225°. Læg bagepapir i en bradepande.
Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Tilsæt nødder, Fibrex, kartoffelmel og bagepulver.
Fordel dejen i bradepanden, og bag den midt i ovnen i ca. 8-10 minutter. Vend kagen ud, og lad den køle af.
Rør fedtstoffet smidigt med flormelis, vaniljesukker og kakao. Tilsæt æggeblommen.
Fordel smørcremen på den afkølede bund, og rul kagen sammen fra den lange side.








God fornøjelse med vores opskrift på Nødderulletærte - Velbekomme!

KageMekka.dk - alverdens opskrifter på kager / småkager / fedtfattige kager / tærter / brownies / lagkager mm.
© KageMekka.dk